friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.27. 11:41 hírbehozó

Megasztár és az eleven hús

Görög Zita ismét frappáns kérdéseivel kápráztatta el a nézőket. Tilla műsorvezetőtárs meg nem győzött minél értelmesebb kérdéseket feltenni, ellensúlyozásképpen. A versenyzők dalolásztak, és az egészet ráfogták a nyuszira.

Merthogy ugye már az egész ország tudta a múlt héten, hogy a "megasztárosokat" elkapta az influenza. Na mostan, a döntőben, aki tudott, panaszkodott is, hogy ezért nem volt százas, meg hogy jobban énekelt volna, ha nincs A vírus.

Népi előítéleteinkből kiindulva azt is gondolhattuk volna, hogy a nézők a legbetegebbet megsajnálják, s ő, azaz Tímea szimpátiavoksokkal továbbjut majdan. Persze így, hogy már tudjuk, a szavazók vele szimpatizáltak a legkevésbé, nem szükségszerű levonnunk azt a következtetést, hogy a nép a gyengét, beteget inkább hazaküldené teázni.

Ha egyébként valaki rájött már, hogy a zsűri például milyen közös mérce alapján értékeli a versenyzőket, szóljon. Nekem az az érzésem, hogy olyan szinte ad hoc az egész, hogy a zsűri is inkább a show-nak akar megfelelni, mintsem a zsűriségnek. És még egy gondolat: néha annyira klappol a zenekar játéka és az énekes produkciója, hogy az emberben önkéntelenül is felmerül, nem pléjbekk-e ez az egész. Persze ezt csak a bennünk lakó gonosz mondatja, amit úgyis elnyom az érzelgősség és a humanitás.

  • A műsor itself

  • komment Címkék: tévémaci

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása