friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Gabi a joghurtban

2005.05.02. 13:27 hírbehozó

Nettó píárcikk olvasható a tv2 honlapján. Kicsi szépséghiba, hogy a portál nem tűntette fel, hogy itten bizony kérem egy fizetett hirdetésről van szó. Nem baj, nem is elvárás. Ez itt a kelet, amit elsősorban az jellemez, hogy nem nyugat. A lead imígyen dörög: "A Danone Kft. új kampánya a TV2 által kínált integrált kommunikációs megoldások újszerű eszközeit és csatornáit veszi igénybe a Könnyű és Finom joghurt népszerűsítésére."

Jakupcsek Gabi, alias Vágó Light tehát még könnyebbre és még finomabbra veszi majd a figurát. Merthogy: "A Könnyű és Finom joghurt kampányának legfontosabb üzenete, hogy összehozza az egész családot." Ja, és aki a jelzett termékből véletlenségből vásárolna, ne rémüljön meg, ha a védőfóliájának aljáról egy kiúgrott lélekbúvár mosolyog vissza: ön nyert.

A Multimilliomos mondjuk amúgy sem a nézhetőségével fog bevonulni a történelembe. Nem baj. Jakupcsek "Bifiduszesszenzisz" Gabi legalább csinálhatja, amihez a legjobban ért. Családokat bátoríthat a joghurtevésre. (A píárcikkek meg úgyis általában kerekebbre vannak fogalmazva, mint egy átlag tv2.hu-s hír.)

komment Címkék: tévémaci

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása