friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Buzera a tv2-n

2005.10.06. 13:19 hírbehozó

Forrásunk bizonygatja, hogy intellektuális vetélkedő lesz a tv2 legújabb produkciójából, a Buzerából. Mondjuk mi még ott tartunk, hogy píszí-e ez a kifejezés. De ez nyilván csak nekünk okoz intellektuális vetélkedést, és 10-ből kilenc és felen rávágnák, hogy persze.

Forrásunk szerint a következők szerepelnek majd: Torgyán, Havas, Verebes, Villám Géza, Liptay Claudia, Marjai Judit, Koós Réka. (Sajnos két forrásból már nem sikerült megerősíttetni. Nekünk ez az egy is sok :)

Mivel a műsor arca Bochkor Gábor, aki a hímsovén machóműsoroktól egészen a biciklisek vicces elgázosításáig mindent bevállal, sejthető, hogy intellektuálisan tetőrepesztő show-ra számíthatunk. A reklámfilmben pedig PKI is feltűnik. Egyelőre kinyomozhatatlan, hogy mit tud kezdeni magával Bochkor mellett. Ő lesz az új Boros Lajos?

Persze celebritivetélkedők eddig is voltak, és nyilván a Buzera után is lesznek. Kérdés persze, hogy mindez elegendő lesz-e az RTLKlub újabb valóságshow-rohamának visszaverésére. Az elég érv a Buzera mellett, hogy Vágó vetélkedője lenyomta a konkurens műsort? Pénteken meglátjuk.

Mindez múltkori nyilvános gondolkodásunk kapcsán lett fontos, amikor azt találtuk mondani, hogy az utóbbi évek legjobb magyar gyártású műsora még mindig a GerillaGrill. Ez az odavetett vélemény egyre inkább az igazság álarcát (sic!) ölti - csak egy pillanatra inogtunk meg, mikor az m1 gerillában előadott kulturális műsorát néztük. Főszerepben szintén PKI-vel. (Kár, hogy Kultúrház Extrának hívják. Nyilván mindenki tudja, miért.)

komment Címkék: tévémaci

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása