friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A hős macska

2006.01.01. 18:31 hírbehozó

A kutya- és macskatulajdonosok rendszerint önálló, megkövesedett és megfellebbezhetetlen bizonyítékokkal rendelkeznek arról, hogy a kutyák/macskák okosabbak, szebbek és jobbak a macskáknál/kutyáknál. Persze azért olyanok is akadnak, akik mindkét házikedvencből tartanak legalább egy-egy példányt. De azért ne legyen kétségünk felőle, ez bizony vastagon politika: kutyásnak lenni vagy macskásnak lenni két teljesen külön világ.

Nos, most - tökéletesen esetlegesen - a macskatulajdonosok szívét szeretnék megmelengetni egy majdnem városi legendával. Az Akron Beacon Journalban jelent meg egy kis színes. A sztori végtelenül egyszerű is lehetne: valaki kihívta a 911-et, a helyszínre kiérkező rendőr pedig egy kerekes székéből kiesett embert talált, aki ráadásul csontritkulásából fakadó fájdalmai miatt mozdulni sem bírt.

A történet onnantól "macskás", hogy a rendőr beszámolója szerint a házban a férfin kívül csak egy macska volt. A férfinek nem volt módjában a telefonhoz jutni vagy más módon értesíteni a rendőrséget. A "süket hívás" elkövetője nem lehetett más, mint a járőr kiérkezésekor a telefon mellett hempergő cicus. Believe it or not.


komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása