friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Golden Blog 2006 [update1]

2006.06.20. 09:08 hírbehozó

Idén a tavalyi nyertesek nem indulnak a Golden Blogon, vagyis a hvg saját blogversenyén. (Így mi sem.) Cserébe zsűritagok leszünk. Az biztos, hogy sokkal nehezebb lesz már a merítés is, mint egy éve, amikor tizedannyi blog nem volt, mint ma.

És végre mi is jobban megismerkedhetünk a hazai blogoszférával. Nevezni a versenybe állítólag június legvégétől lehet. (Közelebbről: jövő héttől.) Megint monstre lesz a verseny, nyereménycunamival. Mindenki jelölheti sajátmagát is, a legfontosabb pedig, hogy lesz minden kategóriában közönségszavazás. Iwiw-re a kortesdalokkal!

Közben majd persze irogatunk aktuális dolgokról. Addig is mindenki csinosítgassa magát, még egy utolsó redizájn, még egy utolsó brillírozó post, és kezdődjék a tánc. Szólunk, ha lőnek a startpisztollyal.

[update] a Golden Blog hivatalos honlapja - meglepő módon - a www.goldenblog.hu lesz. Most még a tavalyi verseny oldalára van átirányítva, de ha megindul a verseny, itt lesz a bázis. A nevezés két hétig tart, aztán listaállítás és végül mehetnek a közönségszavazatok a szerencsésekre. A fődíj is dereng már, na de arról már tényleg csak jövő héten...


komment Címkék: az olvasó agya

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása