friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Videjószigetbloggerz koming

2006.08.16. 21:03 hírbehozó

Állítólag volt valami feszkó a Blogteren a parás videóklippezéssel kapcsolatban. Félmondatokat halllottam csak, úgyhogy meg sem próbálok felvázolni egy fél összeesküvéselméletet. Jut eszembe, Eszpee-ék mobiltelefonnal nyomták a Szigetről. Rövid, életképszerű, programajánlós üzemmódban. Ami még épp kellemes a Szigetről hazaérve, mikor az ember kizárólag tizedmásodpercekig képes meredi fényes, monitornak látszó tárgyakra. (A Kispadon sajna nincsenek címkék, úgyhogy kénytelen vagyok egy ilyennel hivatkozni a felemlegetett kisvideókra.)

A parás is megfelelt a célnak. Szerintem nem ciki. Aztán volt még az Indexnek is videós izéje a Szigetről. A háromból kábé kiderül egyébként, hogy az idei Szigeten is már csak a leglehetetlenebb, legértelmezhetetlenebb eseménymorzsákért érdemes kamerát/fényképezőgépet/mobilt ragadni. Szóval jöjjön már az a magyar videóblog-kultúra (a Szigeten kívül is). Én biztos hajlandó lennék a Rocketboom mellé felvenni egy-két vlog feedet.

Sajna geriatric1927 idén még nem vélogolt a Szigetről, de állítólag van rá esély, hogy jövőre leszerződteti a Táncdalfesztivál Sátor Marketing Unit.


komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása