friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A Világ Legunalmasabb Műsora

2006.09.08. 16:28 hírbehozó

Ez bizony egy tévéműsor címe lesz. Rövid kvízkérdésünk úgy szól, melyik adón fogják adni? Három, kettő, egy: tararaaam...

Igen, lássuk be ez az adó az elmúlt években saját piacképtelen ötleteit sem volt képes támogatni, egymást váltották a "műsorstruktúrák" vagy mik, és mindennek tetejébe jött most ez a műmagyar csicsadizájn. A díszes falitányér digitális órává nyomorítása.

A Világ Legunalmasabb Műsora nyilván valamiféle posztomodern önirónia akarna lenni. Csakhogy ezen az álönirónián nem röhögni fognak az emberek, hanem dühösek lesznek. Mint amikor Demszky dudált a dugóban ülve.

Ja akkor ehhez képzeljünk még hozzá egy talpraesett M. Kiss Csabát (tényleg, hogy került annyi tévékettős a királyihoz?), amint az "eredeti (egy NDK esztrádzenekar száma) feldolgozása" után megköszörüli a torkát, és rendőrségi híreket olvas. Halálra fogyott egy nézettségi adat valahol Budapesten.

A kiérkező rendőrök már nem tudtak segíteni a 16 éve kóros önmarcangolásban, depresszióban és ötlettelenségben szenvedő elkövető-áldozaton. Most pedig következzék a Kapcsoljon Át Másik Csatornára című műsorunk. Akik ezt követően is velünk maradnának, azok a Rontsa El Ön Is Az Egyes Gombot a Távirányítóján című saját gyártású filmünket tekinthetik meg. Jó éjszakát.

komment Címkék: média tv a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása