friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Kólarendeléstől a bicajtáskáig

2009.04.20. 17:20 hírbehozó

A Castróban van egy sajátos humorú pincér, aki nem csak a kollégáihoz mért szórakozottsággal veszi fel a rendeléseket, de még az elfelejtett kólára is olyan természetességgel tud rákérdezni, hogy az ember nem tud nem megbocsátó lenni.

Vasárnap, a Critical Mass idején volt a Wamp a Gödör körül. Ott futottunk bele a Bringa Bag standjába. Az eladó nem más, mint a kedves-fura pincér a Castróból. Beszélgettünk arról, hogy milyen klassz is egy jó bringatáska. Mert legalább az embernek nincs gondja a piacozással.

Én Belgiumban láttam/használtam sok ilyen színes, formás táskát. Régen szerettem volna venni már egyet. Igaz, Belgiumhoz képest a budapesti bicajosnak annyival több a gondja, hogy soha de soha nem merné otthagyni a bicajtáskában az értékeit.

Míg Flandriában teljesen oké, ha, amikor beugrasz egy boltba, kint hagyod a bicajt, táskástul az utcán. Addig idehaza ugyanez valószínűleg milliszekundumokban mérhető időegység alatt váratlan eltulajdonláshoz vezetne.

Ennek ellenére jó tudni, hogy van egy olyan cég Magyarországon, amely igényes bicajtáskákat készít. Sőt, mint a felszolgáló-táskaárustól megtudtam, akár teljesen egyedi táskákat is legyártanak.

Amúgy épp bicajépítésben vagyunk. Olasz vázra kerülnek majd rá a szebbnél szebb, nagy műgondossággal összeválogatott alkatrészek. Úgyhogy még akár az is szempont lehet, hogy egy bicajtáskát is rá lehessen applikálni. Na de erről majd egy másik postban...


6 komment Címkék: dizájn bicikli

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása