friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A három legjobb mix: Skream, Sharam és Moonbootica

2007.10.10. 13:25 hírbehozó

  • Skream - Essential Mix 06/17 
    Első kiemeltünk Skream (vagyis Ollie Jones), aki ugyan mindössze 21 éves, de a Pete Tongnál tett júniusi látogatása az egyik legfontosabb mixet eredményezte. Ha igazán erős, friss és progresszív dubstepre kíváncsi valaki, mindenképpen hallgassom bele. Nem fog csalódni. Nem könnyű hallgatnivaló, de akik igazán szeretik a jó elektronikus zenét, azok már most is rongyosra hallgatták ezt a mixet. 48:50-nél beszakad a legjobb mélynyomó láda is. 1:08:14-nél meg beüt a legdurvább.
  • Deep Dish (Sharam) - Live At Radio FG (03-10-2007)
    Kezdjük azzal, hogy Sharam (vagyis a Deep Dish egyik fele) idén a Szigeten is fellépett a Party Arénában. Ha jól emlékszem, az utolsó napon. Fontosnak gondoltam, hogy sikerült elhozni őt a Szigetre, még akkor is, ha évekre vagyunk Sharam (és a Deep Dish) igazán jó mixeitől. (Kivétel talán csak az elementáris erejű "Live@Teleferico de Quito" ecuadori mixük, ami ha jól emlékszem, tavalyi.) A szigetes fellépése nekem hatalmas csalódás volt. És azóta nem is hallottam tőle semmi értékelhetőt. Mígnem elkövetkezett a Radio FG-n elkövetett vendégmixe. Nagyon lassan indul, de a közepétől valami brutálisan elemi house-ba csap át. Naponta átlagban háromszor hallgatom meg. És nem tudom megunni. 22:00-nál kezdődik az igazi megmérettetés.
  • Moonbootica - Nightwax 09/09 
    Ha electro, akkor nekem mostanában elsősorban a Moonbootica szeptemberi Planet Radiós Nightwax-mixe jut eszembe. Kiváló, ahogy az "It’s all true"-ból "What dream may come" lesz. Az egész egy nagyon kellemes, sokszor hallgatható, friss mix. Néha egészen finom megoldásokkal. 12:20 környékén kifejezetten jól esik felcsavarni a hangerőt. Aztán vannak gyengébb pillanatok, de ha az egészet veszem, nincs probléma.

Kellemes eszméletvesztést mindenkinek. Töltsétek a mixeket.

3 komment Címkék: zene ingyen

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása