friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.11. 16:31 hírbehozó

A nap idézetei

"Orbán Viktor csütörtökön reggel vonaton érkezett Várpalotára, és az állomásfőnökkel folytatott rövid beszélgetést követően megkezdte a munkások és a munkahelyteremtés gondjairól való tájékozódást az esti fórum helyszínéül szolgáló városban. A Fidesz elnöke a nap folyamán ellátogatott egy alumíniumgyárba, beszélgetett a munkásokkal és a gyár vezetőivel." (orbanviktor.hu)

Egészségére, Kádár elvtárs.

"Hogy mi történt ezen a napon a múlt században? Megtudhatja A nap krónikájából, minden nap a hirtv.net-en."

Más sincs nálatok, vazze.

"Elgondolkodtatónak tartja Tóth Károly szocialista képviselő, hogy a Legfőbb Ügyészségen újabb egykori fideszes kormánybeosztottat vettek alkalmazásba." (Népszava)

No comment.


"Az alapítvány egyetlen szobában kezdte működését Déván bő évtizede, egy olyan kolostor épületében, amelynek udvarán az első emeleti ablakokig állt a szemét. Böjte atya azonban hisz a kis lépések politikájának sikerében." (MH)

Böjte atya az új Superman, vagy inkább a dévai Wallman


"Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dő zenekar énekesnője fittyet hány a pihenésre. Az egész éves, fárasztó országos turné után Vietnamba, Kambodzsába, majd Thaiföldre utazott, de nem napozni. Túrázni." (Színes Bulvár Lap)

A fittyethányós nyaralás Kambodzsában.


"Lévai névértéken vált meg a 48 hektáros szőlőültetvényen működő, de földtulajdonnal nem rendelkező kft. 25%-os résztulajdonától." (Blikk)

Ez bizony szó szerinti idézet.

"Nagy és erõs pártnak tartja a tagsága az MSZP-t, amely öreges és lassú ugyan, de rá lehet bízni az ország vezetését. A Fideszt a harciassága, a neki tulajdonított manipulatív szándékok miatt utasítja el.
"

Szoci agyak, belülről

"Hó és ónos eső esik több helyen az országban. Árokba csúszott autók és kamionok nehezítik a közlekedést többek között az M1-es autópályán."

Óvatosan vezessenek, a hullagyalázás végett

"A szocialisták budapesti elnöke arra számít, hogy Orbán Viktor szombati óbudai látogatásán bocsánatot kér majd azoktól a panellakásokban élő emberekről, akiket megsértett a Fidesz, amikor egérlyukban lakó panelprolik jelzővel illette őket." (Népszava)

A Fidesz biztos, hogy indul a választásokon?


komment Címkék: idézetek

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása