friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.12. 13:49 hírbehozó

Idézetek idézetolvasóknak

Nem is rossz, ez az idézgetősdi. Íme néhány újabb, kifejezetten azoknak akik nem szeretnek nagyobb terjedelmű szövegtömböket végigolvasni. Nekik legyen mondva Edison egyik legfényesebb mondata: "Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!"

"A jog erejével kell megállítani a hazugságot a gyűlöletbeszéd elleni törvény létrehozásával."

"Több ezren ünnepelték a felnőttkor küszöbére lépett, tizenöt esztendős Magyar Szocialista Pártot szombaton a budapesti Syma csarnokban."

"A munkások is gyakran azt tapasztalják: a politikusok egyszerűen elfeledkeznek róluk. A fővárosba azért mentem, mert úgy látom: bár a vidékiek számára Budapest maga a világ közepe, a helyiek átkozódnak. Elvették tőlük a város irányítását (...)"

"A munkásnak magának kell tapasztalatait összegyűjtenie, feldolgoznia. Ő helyzeténél fogva erre képes, mi segíteni tudunk ebben, azzal, hogy következetes baloldali-kommunista politikánkkal egyre több dolgot tudatosítunk benne, leleplezzük mások álbaloldaliságát."

"A nagykoalíció az, amikor Pető Iván helyettes Moszad-ügyi államtitkár odaszól Orbánnak, a miniszterelnöknek: "Hé, te alcsúti gyerek, vidd le pincébe a tejet, hadd hűljön..." A nagykoalíció a nemzethalál szemfedője."

"A Magyar Demokrata Fórum júniusban már megérezhette a sikert. Ez még csak a kezdet volt. Nemsokára az ízét is érezni akarjuk."


komment Címkék: idézetek

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása