friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A Bűn Városa és új lakói

2006.01.09. 21:11 hírbehozó

Las Vegas zizeg. Elsőként a világ legirigylésreméltóbb nördjei jöttek össze, a Consumer Electronics Show-n. Aztán, hogy még rosszabb legyen nem Las Vegas-ban lenni, megérkeztek szépen a Pornó Oscar résztvevői és az őket követő érdeklődők hada is.

Szóval előbb a térhatású tévét és a legfurább mp3-lejátszókat irigyelhettük, és Bill Gates magabiztosságát, ahogyan lassan mondták neki, Goo-gle Vi-de-o, meg P-S-P, de meg se rezzent. A másik oldalról pedig értetlenkedve ugorhattunk fel a gép mellől, mikor kiderült, a Who Fucked Rocco? nyerte a legjobb rendezés díját. Mellesleg (sic!) az egyik felfedezett Katsumi, akinek ugyan még egyik művészfilmjét sem láttuk, de a "Best Interactive DVD"-díj azért elég webkettesnek hat. (Bővebben a témáról.)

Azt nem tudjuk, hogy a PC World munkatársa végül melyik eseményre jutott be, ő váltig állítja, hogy a CES-ről hazafelé örül annyira a reptéri wi-finek. Hogy, hogy nem, a Bűn Városában járt a hét végén Britney is, akiről meg mi feltételezzük, hogy CES-es. (Kép Britneyről Vegasban.) Bármilyen hihetetlen de ugyanezen a hét végén volt az Affiliate Summit is Las Vegasban, tehát igazából már csak egy borkiállítás és egy masszázsexpó hiányzott ahhoz, hogy gyógyíthattalan ultrahedonizmusba forduljon az amúgy is edzésben lévő Nevada népe. 

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása