friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.14. 16:13 hírbehozó

Mi lett Medgyessyvel?

Amióta nem miniszterelnök a Péter, el van tűnve. Pedig a honlapja nem redirektelt, csak átalakult. A nyitóolda azt ígéri, hogy folyamatosan tájékoztatást kapunk "munkámról, eredményeimről, a hazám érdekében végzett erőfeszítéseimről". Ez szép dolog "Magyarország utazó nagykövetétől." Várnám a kubai és thaiföldi élménybeszámolókat, de sajna...

Péter blogjának hírek rovatában a legfrissebb bejegyzés: "Párbeszédet sürgetett a kormány és az ellenzék között 'a nemzet nagy kérdéseiről' Medgyessy Péter, Boross Péter és Horn Gyula". Na hát ez nem túl érdekes, sőt, egyenesen unalmas - persze - MTI-hír.

A Beszédek rovat már kissé izgalmasabb - de nem annyira, mint exneje kitárulkozása - szösszeneteket tartalmaz. Például Medgyessy a
The Boston Consulting Group díszvacsoráján azt mondotta: "...a másik következtetésem, az az, hogy egy jó nemzetközi brandet csinálni a McDonald’s-ból kicsit könnyebb, mint egy országból." Az első következtetése, hogy okos emberek szólaltak fel előtte. Meg azt is mondja, hogy "a fiatalokra vár, hogy igazán higgyenek magukban." Na Péter, ezért nem vagy már miniszterelnök.

Ja, és a CV-ben továbbra sem szerepel a titkosügynökösdi. Pedig jópontokat lehetne érte kapni, mondjuk a fogyasztóvédelmi vagy a James Bond-dublőri karrier választása esetén. "Elcsépelt, de nem tudok jobbat, minthogy egyetlen prioritás Magyarországon a tudás." Utazó nagykövetünk tehát köszöni, jól van.


komment

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása