friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.17. 16:58 hírbehozó

Egy jobboldali kezdeményezésről

Honlapot indított a Jobbik merészjobboldali liberáltalanító mozgalom. Az szúrta a szemüket, hogy az SZDSZ-nek volt egy ötlete, a bizonyos www.azénorszagom.hu kezdeményezés. A liberális kampányhonlap lényege az volt, hogy társadalmi problémákkal kapcsolatban kérdezték meg a netezőket, majd természetesen a párt hivatalos álláspontját is közölték. Alapdolgokat mondtak ki, mint pl. hogy a homoszexuálisok is emberek, vagy hogy a jointot szippantó tizenéves nem bűnöző.

A liberális párt, míly meglepő, liberális válaszokat adott a saját maga által feltett kérdésekre. Ez szúrhatta a Jobbik szemét. A mozgalom ugyanis nem volt rest és lefoglalta a www.amihazank.hu domaint.

A Jobbik persze jól meg is mondja az elején: szerinte az SZDSZ a homoszexualitást meg a drogfogyasztást "népszerűsíti" kérdésfelvetésével (!), ami hát minimum vicces vádaskodás, de mindegy.

A Jobbik kérdései közt például ilyenek vannak: "Elfogadhatatlan, hogy a buzikból példaképet csináljanak?" A kérdésözön alatt két válaszlehetősége marad a netezőnek: vagy nemmel voksol, ekkor az izraeli zászló színeit viselő címeres, cilinderes ikonra kell klikkelnie. Ha egyébként a nemre kattintunk, elvisz minket a Jobbik az SZDSZ-t anyázó-fikázó, határozottan nem antiszemita pszeudopártoldalra.

 Míg ha a Jobbik visszafogott, erőteljesen demokrata, az alkotmány szellemében feltett kérdéseivel értünk egyet akkor a magyar címeres, magyar trikolóros gombra nyomhatunk. A két párt kezdeményezése alapján mindenki eldöntheti, melyik a nem normális. Mindenesetre egy biztosnak látszik: megszületőben van a politikai kaki-pisi pornó.
Bizony ez is Magyarországon történik.

  • Tóta W. az egész jobbikos szarakodásról
  • Antiszemitizmus/Jobbik

  • komment

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása