friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Érettségi, politikából II.

2005.05.10. 12:23 hírbehozó

És ez az oldal még mindig fent van a neten, pedig állítólag ezen a helyen nem is tudod megszerezni a tételeket. Vagyis fizetsz egy emelt díjas sms-t, aztán kapsz egy nagy fityiszt. Kis magyar vállalkozástörténet. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne könnyedén megszerezni a tételeket. Főleg a p2p-generációnak.

Egyébként tényleg nem értem, hogy kinek és miért jó mindez? És az, aki megszerezte ezeket a tételeket, az miért nem írja meg sunyiban ötösre, és miért fordul a Magyar Nemzethez? Tök jó lenne, ha a magyar nyomozóhatóság most tényleg a sarkára állna, és felkutatná az eredeti forrást. Mindenkinek jót tenne. Különben jönnek a városi legendák a Fideszről, a Magyar Nemzetről, meg arról, hogy biztos Magyar Bálint ebbe bukik bele. Lehet válogatni.

Azzal mindenesetre egyet kell értenünk, hogy az érettségi maga nem olyan nehéz, hogy négy év középiskolát követően ne lehetne megcsinálni. A csalást inkább a politikai szarkavarás dagasztja botránnyá. Az eredmények szempontjából jelentősége elenyésző. Lényegtelen ugyanis, ha néhány százan az érettségi előtt pár órával tudták a tételeket.

komment Címkék: betiltott bejegyzések

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása