friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A legszánalmasabb újságcikk ever

2005.05.19. 11:22 hírbehozó

E hónap legszánalmasabb és legprimitívebb cikke díjat a következő merényletnek ítélném oda.
Cím a Magyar Hírlapban: "Már mosóport és rágót is hirdetnek a számítógépes világhálón". Jujj de jó, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe mosóport hirdetni az interneten. Ja, és hogy feltalálta a Magyar Hírlap a "számítógépes világháló" kifejezést. Vajon milyen lehet az "írógépes világháló"? Az újságíró szerint tehát beköszöntött a kánaán, mert megjelentek a rágógumihirdetések a neten. (Igen, megjelentek, kábé 15 éve, a többi hirdetnivaló termékkel együtt.)

Ja, és miről szól a cikk? Íme három példamondat: 1. "Egy rágógumi-forgalmazó, amely eddig kizárólag a tévében hirdetett, az idén egy merész húzással a nagyobb magyar honlapokat is bevonta a kampányába"; 2. "az internetes reklámpiac drámai bővülésében"; 3. "De ez persze az internet terjedésének sebességétől is függ".

A "nagyobb magyar honlapok" helyett talán a nagyobb internetes tartalomszolgáltatókról vagy internetes médiumokról kellett volna írni. És mitől is "merész húzás" az interneten rágógumit hirdetni? A reklámpiac bővülése meg csak a brazil szappanoperákban drámai. Az internet terjedésének sebessége meg nulla. Talán az internetpenetráció növekedéséről akart írni. Bárcsak ne tette volna. Shame.

komment Címkék: laphalászat

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása