friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Bush jogi tanácsadója blogol

2005.10.04. 14:01 hírbehozó

Órák óta lázban tartja a blogszféra szemfülesebb piciny hányadát, hogy valóban az a Harriet Miers írja-e a Harriet Miers Blog-ot... Mit kell tudni emberünkről? A Fehér Ház tanácsadója, Bush személyes jogi tanácsadója, akinek bár bírói gyakorlata az nincsen, az elnök mégis alkalmasnak tartotta arra, hogy tagja legyen az amerikai legfelsőbb bíróságnak. (Az újabb Bush generálta politikai csata majdnemhogy el is dőlt. Bár azért...)

Belelolvasva a blogba persze nem nehéz kitalálni, hogy az HM-blogot nem HM írja, hanem valószínűleg egy lelkes demokrata, aki éppen Mierst szemelte ki a gúny tárgyának. Az egészben persze nem ez az érdekes, hanem, hogy képes-e az HM-blog jó fiktív blogként működni. Ehhez legalább kettő darab tulajdonsággal kellene rendelkeznie. Az egyik, hogy reflektáljon a Miersszel kapcsolatos történésekre, másrészt pedig, hogy ne vaduljon el úgy a blogger fanzátiája, hogy az egyszeri olvasó már ne tudja komolyan venni a sztorit.

A hozzászólók egy része eddig vette a lapot, és a mai napot még én is rászánom arra, hogy elhiggyem: a Harriet Miers Blog-ot maga Harriet Miers írja. Végül is erre is való a blogfogyasztás. Have fun. Aztán már csak azon lesz mit lamentálni, hogy mi van, ha mégis Miers ír magáról viccelődős blogot. Azt ugyan meg ki hinné el...
  • Quiet but Ambitious White House Counsel Makes Life of Law

  • komment Címkék: exkluzív fícsör

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása