friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Kettő kiszivárogtatás

2005.10.07. 20:00 hírbehozó

Kettő kiszivárogtatás mozgatta meg a blogszférát a héten. Az egyik Britney Spears házi szexvideója, ami - kutatásaink szerint - ugyan még nincs az interneten, de már az ügyben érintett összes szereplő megkezdte mentegetőzését.

És a Paris Hilton-féle sztori óta tudjuk, hogy ez biztos jele annak, hogy valahol már másolják a szupernyolcas szalag tartalmát merevlemezre. A másik kiszivárgás a Windowst érinti. Állítólag a 3-as javítócsomagja valahol a Hotfixen, valakiknek már megvan. Mi még nem találtunk rá, telepíteni meg végképp nem mernénk, de azért az érdekes, hogy a redmondi vízfej miért szivárog még mindig, már megint.

A kiszivárogtatásnak a mai korban van egy kifejezetten vonzó minősége. Kiszivárogtatni azt érdemes, ami iránt kereslet, érdeklődés van. A kiszivárogatatás maga pedig azt az izgalmi állapotot idézi elő az emberben, hogy végre megtudhat valamit, amit eddig elzártak előle. Ügynökakta,  celeb házi pornó, esetleg egy még nem hivatalos javítócsomag. Bármelyik jöhet, csak nekem legyen meg, a többiek meg vonyítsanak.

A kiszivárogtatás persze ma már profi módon is megy. Megrendelésre. Termékbevezetésre, celeb nevéek futtatására. Jut eszembe, Spears éppen most árverez melltartót is. Emlékszik még valaki a Cruise-Holmes esetre? Média-alapeset.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása