friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Celebhatározó van, meleglista nincs

2005.11.21. 10:49 hírbehozó

Az Index, pontosabban a Velvet kijött Celebhatározójával. A fejlesztés lényege, hogy az olvasó értékelheti a hírességeket, és nem mellesleg: infókat gyűjtögethet a címlapemberekről. Így tudjuk meg, hogy Görög Zita 50 kiló, Jáksó László viszont szűz.

A Celebhatározó természetesen rangsorol is. "Viccen kívül, az index kikalkulálásakor sok más mellett figyelembe vesszük az illetőről megjelent nyomtatott és online cikkek számát, azok olvasottságát, gyakoriságát és a híresség nevére előpattanó Google-találatok mennyiségét" - írja Szily Laci, aki ugyan nem Velvet, de ajánl. Szóval a HCI egy komolyan vett bulváradatbank, nagy reményekkel.

Az Index a hírességek világát tuszkolta bele egy mátrixba, azoknak, akik nyilván nagyon szeretnek kutakodni híres emberek magánéletében. (Legnagyobb sajnálatunkra az intellektuálisan alantas bulvárban erős "női" portál eleddig adós marad a fél ország által igényelt meleglistával. Fejlesztésre fel! ) A Velvet egyébként számos érdekes kezdeményezésen van túl, messze megelőzve ezzel az Indexet magát, mely aludt ebben az évben. Ja, nem, begyömöszöltek egy-két haverblogot maguk alá, kidobták a Freeblogot és csináltak egy rovatoldalt. Lehet, hogy a Velvet lesz egyszer az Index anyja?

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása