friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Újabb webkettes félhét

2006.03.07. 19:18 hírbehozó

A webkettőbog második hetében sajnos többnyire velünk kellett, hogy beérjétek. A többiek elfoglaltak, így mi vezettünk fel néhány témát. Először is, akinek még nem volt elege a webkettes alkalmazások nézegetéséből, annak kedveskedett a DesignTechnica egy webkettes listával. Aztán áttértünk a webkettőről AJAX-vizekre.

Megnéztük, hogy hogyan néznek ki az ajaxos keresők. Aztán megnéztünk egy olyan metaszájtot, mely már nem csak a Digget és a Del.icio.us-t gyúrja össze, hanem a Slashdotot is. Aztán kiderül a végére, hogy nem minden webkettes, ami annak látszik. Ennél fontosabb volt, hogy jegyzőkönyvbe vettük: a WorldPressnek megjelent ajaxos ellenfele, mely még csak útja legelején tart, de már most nagyon impozáns, és kiválóan mutatja, miért szép az AJAX.

Végül foglalkoztunk egy sóhajtás erejéig a GoogleMap-et kísértő Windows Live Locallal és felfedeztük, hogy létezik a BackBase, mely egy ajaxos alkalmazásokkal foglalkozó cég. Vásárolni is lehet tőlük, meg persze megnézni szép ajaxos megoldásaikat. Nincs más hátra, mint reménykedni, hogy Laciék visszatérnek, és ezeknél sokkal érdekesebb témákkal fogják elrettenteni azt a néhány olvasót, akik...

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása