friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Zénó a T-Online bloggere és a mobil Skype

2006.03.13. 18:44 hírbehozó

Én már önmagában azt sem tudtam értelmezni a téonlájn reklámjában, hogy hogyan tudják rávenni az embereket arra, hogy fizessenek azért, hogy webkamerán keresztül érintkezzenek szüleikkel. Biztos van aki fizet ezért, bár ők nyilván idős korukra meglepődve fogják felfedezni, hogy már akkor is, a szeplőtlen fiatalkorban ez a szolgáltatás ingyen is hozzáférhető volt, ingyenes szoftverekkel, alkalmazásokkal. Jó, tudjuk a Klip csomagban "kedvezményesen" lehet netről telefont hívni. Még szerencse, hogy feltalálták a mobilt.

Kapcsolódó hír, hogy a Skype a tavasz végén mutat be egy olyan wi-fi telefont, mellyel már vezeték nélkül is ingyentelefonálhatunk szkájpos barátainkkal. Persze a mobil Skype hotspotokhoz lesz kötve, de ezzel a lépéssel megmutatja a cég, hogy nettelefonálni 75 millió felhasználójuknak már nem csak az asztali gép mellől lehet.

Bár a Klip-csomag reklámja egyértelműen a fiataloknak szól, valószínűleg a tévés hirdetések nem érhették el a megfelelő hatást. Mihez nyúl ilyenkor a felkészült és napreakész agytröszt? Bloooooggggg!

Zénó, a reklámhős (hörcsög maga? koleszos csávó?) freeblogos blogja csak annyira redizájnolt, hogy az átlag bloggernek ne tűnjön fel, hogy egy gerillakampány webtartalmát látja. Persze sokkal árulkodóbb a jobb alsó sarokban található bannerreklám. Bár elvileg a freeblog nem engedi a blogokon a hirdetéseket, úgy látszik a téonlájn kivétel. "Zénó" azt ígéri nekünk, hogy bevezet minket a gyöngyösi csajozós-bulizós élet sűrűjébe.

Nyilván klassz fizetős nettelefonálásos intermezzókkal. Biztos hogy ez az útja-módja a jól felépített blogkampánynak? Túlontúl egyértelmű, túlontúl szembeötlő próbálkozás. Mindegy. láttunk már rosszabbat is, ugye, kedves kalitkablogger...

komment Címkék: az olvasó agya

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása