friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A magyar ember Gawkere [update1]

2006.04.05. 07:54 hírbehozó

Elvileg ma indul el az Index commentcom (cc) médiarovatának vérbeli blogverziója. (Reszkess pollner!) A projekt irányítója, Szily kolléga azt mondja, "amúgy is indítunk egy rakás blogot. A cc után még jön 2-4 héten belül, de ez a része talán még titok. Ez átvezet oda, hogy kilépünk-e az Index alól? Kilépni nem, de egy több olyan szórakoztató tartalom lesz, ami ezzel az ocsmány szóval olyan 'blogjellegű'.  Alkoholista, Homár, CC ugye. Aztán a két Titkos és ki tudja, hol a vége. Olcsón előállítható, naprakészebb, változatos, szenvedélyesebb, mi kell még?"

A szerzőgárda sem nagyon változik. Pontosabban inkább bővül: Tóta, Szabózoli, "egy debreceni csodablogger külföldi tv-sorozat vonalon", a Tóta-káder Kiricsi Zoli + a Homár két ollója, Szily és Jackyll. Egyébként pergő blogot ígérnek: napi legalább 3 bejegyzéssel, de a távlati cél az 5 post/nap (ami kevés blognak sikerül idehaza, de azért próbálkozni persze mindig érdemes.)

A témakör is bővül. "Most lesznek külföldi tv sorozatok - ez aztán a buzzword, az origo ugye benyelte személyi vonalon a sorazataddiktokat, akik ha jól tom 15-én indulnak ott - magyar print média, pinasajtó, szaklapok, sajtóközlemények, de ez kialakul az olvasói erekció függvényében." A dizájn fekete-fehér-vörös. Erről Szily azt mondja, a Homár-örökség viszont nyilvánvaló, "annak alapján próbáljuk belőni az összeset, a magyar ember Gawkere, ugye. Vagy legyen a szegény ember Gawkere."

[update 13:22] A megújult commentcom mostantól elérhető ezen a címen.

komment Címkék: exkluzív fícsör

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása