friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Egy jó és egy rossz hír

2006.05.31. 21:32 hírbehozó

A rosszal, persze. Elhatároztuk, hogy wireless routert helyezünk otthonunkba, mert mégis kényelmesebb úgy élni, ha legalább az egyik számítástechnikai eszköz nincs vezetékkel a falhoz kötve.

Sajnálatos módon rohamléptekben, zárás előtt értünk a boltba, ahol a kezünkbe is nyomtak egy elsőre nagyon is megfelelőnek tűnő routert. Az otthoni kipróbálásnál derült ki, hogy maga a telepítő varázsló és a leírás is csak németül van.

Most hagyjuk azt, hogy ez itt ez Európai Unió, ahol mindenki köteles a nyamvadt termékéhez magyar nyelvű leírást biztosítani, de az azért már sok, hogy egy nyamvadt angol verziót sem sikerült mellékelni.

Egy hétre rá álmatagon bedobtunk egy kólaautomatába 150 forintot. A kupak belsejében pedig a felirat: ön nyert. Gyors telefon: diktájunk címet, nevet, telefonszámot (éljen a direkt marketing), és már szállítják is az eredeti, hamisítatlan vébés focilabdát - valamikor a következő három hétben. Nagy sansszal valamikor a vébé után fog kiérkezni: addig is üljünk egyhelyben türelmesen, és várjunk, mert a labdás ember nem csönget kétszer. Jónapot kívánok.


komment Címkék: csak tanulékonyaknak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása