friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A New York Times megrázza magát

2005.05.13. 21:19 hírbehozó

A New York Times megint időben szánja el magát arra, hogy megpróbálja felvenni a ritmust. Ugye, már nem lehetett mit csinálni, eléggé egyértelmű és meredek görbékkel kell valamit kezdeni, ráadásul maga a hírfogyasztás is változóban van. Legalábbis ez derül ki a pimasz olvasókkal készített felmérésekből. A "majd holnap elolvasom"-tól az "ebben a percben hogy áll a dolog?" felé megyünk. Indeed.

Szóval az NYT gazdasági rovata kerek 10 éve változatlan, így itt volt az idő a lépésre. Mondanom sem kell, hogy a jövőben nagyobb teret kívánnak szánni a fogyasztói és a kockázati tőkével foglalkozó témáknak, és, és, és: a blogoknak. Ugyanis meggyőződésük szerint ez az a három topik, ami a (z eco) hírfogyasztót manapság igencsak érdekli. A változásokat hétfőn lehet majd látni először az amerikai lapban. Nyilván a Népszabadságba is jár egy példány.

Egyébiránt a Barron's is hasonló léptékű változásokra készül. A Wall Street Journal meg átmegy tabloid, vagyis kisalakos formátumra. Itthon meg folyik a hosszútávú töprengés.

komment Címkék: az olvasó agya

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása