friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Fájlcserélés Firefox alatt

2006.01.05. 20:25 hírbehozó

P2P megosztás Firefox-on belül? Még nem elérhető a szolgáltatás, de már mindenki be van rá zizegve. AllPeersnek hívják, és egyelőre rejtőzködik.

Mit kínál az AlPeers? Videók, zenék, képek, dokumentumok megosztását géptől gépig, korlátozások nélkül, egyszerűen, a böngésző segítségével. Ráadásul ingyen.

A Technoratin már nem bírnak magukkal a bloggerek. Nem tudni, hogy mondjuk a BSA vagy a RIAA mit fog reagálni arra, ha Firefoxból fogják a népek tölteni a mindent - le, a vincseszterükre.  (Firefoxra készül egy másik hasonló cucc is: a MozTorrent.)

Mondjuk az operások már elvileg örülhetnek a könnyed fájlcserélésnek. De azért Operát továbbra is csak azok használnak, akik Mac-en játsszák a Warcraftot, és édes martinit isznak jég nélkül. Vagyis kevesen. Minket az mondjuk jobban érdekelne, hogy az Opera népszerűsége nőtt-e a MozTorrent megjelenése után. Avagy: a Firefoxot valóban sokkal többen használnák-e, ha lehetne fájlcserélni is alatta? Vajon a Microsoft válaszul beteszi - a mediaplayer helyett - inkább a következő IE-be a fizetős zeneletöltőjét? Ahhahaha.

  • Így fog kinézni az AllPeers

  • komment Címkék: a legolvasottabbak

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása