friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




El innen

2006.01.19. 18:40 hírbehozó

Igen, kicsit irigyek vagyunk, mert a romantika fontos dolog. Szeretnénk ott lenni, úton, mert utazni egyszerűen jó érzés. Nem, nem a megérkezés, meg ami ott vár(hat) - az egy másik dolog. Az utazás, úton lenni, az nagyon jó.

A Világpolgár úgy jött létre, hogy van a Wizzair, és láttak lehetőséget a blogokban, és gondolták, hogy megszponzorálnak egy kezdeményezést: utaznak a bloggerek és írnak. Ő megjelenik piciben a blogon, viszont cserébe ott a világ, amit irigyelni szoktunk. Az úton levés.

Nekünk nagyon megtetszett a Világpolgár alapötlete. Sesék lettek a szerencsések, akik utazhatnak, most éppen Londonba. Ez az eddigi talán legizgalmasabb blog a Szellemkommandó óta. Projektblog. Úgy is mondhatnánk, eseményblog.

A dizájn szép lett, a kommentezés továbbra is körülményes. Amit viszont hiányolunk, azok a videók például. Egy ilyen blognak minimum erősnek kellene lennie multimédiában. Szeretném látni a vámos fejét videón, ahogy a "destination?" kérdésre azt kapja válaszul, hogy "we're bloggers, and you are the subject, that's our mission."

Ilyenből többet, még.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása