friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Statisztika háromezerér'

2006.01.25. 19:08 hírbehozó

A MyStat úgy gondolta, elindul a pénzkeresés rögös útján, ami végtére is tiszteletet érdemlő elfoglaltság. Se szó, se beszéd - legalábbis mi nem kaptunk semmilyen értesítőt - fizetőssé tett olyan alapszolgáltatásokat, mint például az utolsó 20 látogató megtekintése (mármint ip-ileg), a hivatkozó oldalak listája, kulcsszó-statisztika, s egyebek.

Aki esetleg azt gondolná, hogy a MyStat horribilis összegeket kér el a részletes statisztikáért, az nagyon téved. Egy évre mindössze 3000 forintba kerül a szolgáltatás. Nos, ez az ár éppen elég rémísztő lesz azoknak, akik 1 forintot sem hajlandóak fizetni oldalstatisztikáért, viszont egyszerűen felfoghatatlan, hogy ebből az évi néhányszor 3000 forintból milyen előnyt lehet szerezni. Egy júzer elvesztése megéri egy júzer évi 3000 forintját?

Több ismerős még aznap írt e-mailt, hogy ugyan mondjunk már egy másik statisztikamérőt. Persze mondtunk egy párat, és közben elgondolkodtunk azon, hogy hányan nem keresnek még új, ingyenes statisztikamérőt, s perkálják le az évi 3000 pénzt azért, hogy naponta egy fakó grafikoncsoportot lássanak. Hogy is van ez?

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása