friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Colbert-hidat Colbertisztánnak!

2006.09.01. 23:35 hírbehozó

Azért van abban valami ultrapikáns, ahogy a magyar kormányok orba-szájba nyomatják a milliókat országimázsra. Volt már itt szépségkirálynőbe csomagolt repülőgép, a mi egészalakos Tonynk, meg ősmagyar wellness. Úgy hirdetjük magunkat, hogy "Talent for Entertaining", valamint "Hungary Smiles". Bár mostanában talán találóbb lenne a "Smile at Hungary"...

Van nekünk ez a hídnévszavazás, amire felfigyelt az egyik legjobb ma élő amerikai komikus. Steve Colbert egy hete csinál viccet az egész híd-dologból azzal, hogy szavazásra buzdítja nézőit. Ma már több mint 17 millió szavazata van, míg a második Zrínyinek mindössze kétmillió.

Colbert nem hagyja ki, legutóbb azon élcelődött, hogy Magyarországon csak 10 millióan laknak, úgyhogy részéről a szavazást megnyertnek tekinti (videó).

Ha már így hozta a sors, legyen olyan laza a kormány, hogy nem fúrja meg Colbert teljesen egyértelmű győzelmét, és róla nevezi el végül azt a szerencsétlen hidat. Ha Finnországnak nem derogált Conlandiává válni, akkor belőlünk is lesz majd Colbertisztán. Szavazz Colbertre!


6 komment Címkék: vicc colbert a legolvasottabbak országimázs

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása