friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




newyork#11 - Colbert könyvkonteszt

2006.09.26. 08:59 hírbehozó

New Yorkban lenni azért is jó, mert az ember végre kulturált körülmények között na jó, a torrent meg a youtube is kulturált nézheti a Colbert Report-t. Helyi idő szerint 23:30-kor kezdődik. A legutóbbi részben például Colbert azon méltatlankodott, hogy ez a senkiházi balos Hugo Chavez (Venezuela elnöke) a még balosabb Chomsky új könyvének megvásárlására buzdít, és a kiadvány egyből az Amazon eladási listájának élére ugrik.

Pedig a Colbert Report-ban nemrégiben volt vendég Frank Rich, és ennek ellenére új könyve csak a második az Amazon-listán. Szóval Colbert a magyar M0-s híd után ismét versenyt szervezett: mindenki vegye meg Rich könyvét. Na nem azért hogy elolvassa ezt a nemzetellenes maszlagot, hanem hogy a Colbert Nation a magyar hídszavazás után ismét győzedelmeskedjen. Yep.

Egyébként az Amazon listáján épp most csak a harmadik a könyv, na de a New York-iak csak holnap tudnak leugrani egy Barnes & Noble-be, hogy felvásárolják a készleteket. Ja, a mai Colbert Report előtt a Daily Show-nak asszem úgy volt vége, hogy a magyar zavargásokról mutattak képeket. Sajna lemaradtam róla. Nem baj. A YouTube-on meg a torrentszájtokon órákon belül kint lesz.

1 komment Címkék: new york colbert

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása