friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Sorozatmustra: évadkezdésre

2006.10.07. 08:35 hírbehozó

Megkezdődött a sorozatszezon az USA-ban, ami új életminőséget jelent így a tél felé gyaloglás közepette. Még odaát New Yorkban volt szerencsém végigszenvedni a Desperate Housewives 3. évad első epizódját, majd a másodikat. Már most látszik, hogy ez a sorozat lesz a legtöbb gyilkosságot felvonultató háziasszonyos családi series odaát. Sőt, lehet, hogy a negyedik évadra egy komplett texasi láncfűrészes gyilkosságsorozattá alakul az egész. De van esély ugye Kyle MacLachlan behozása miatt egy jó kis Kék Bársony/Twin Peaks-vonalra is. Meg merik lépni, higgyétek el. Jó, ezzel együtt még mindig:
5/4

A Lost harmadik évada ennél szánalmasabban kezdődött. Egyrészt összefoglalták hogy mi történt az első két évadban. Nagy szerencse, mert az embernek már fogalma sincs, hogy mi történt. Amúgy is, ez az a sorozat, ami bűzlik: a forgatókönyvíró mintha epizódról epizódra találná ki a részeket. No koncepció. Megeshet, hogy a negyedik évad már a Marson játszódik majd. El tudjátok képzelni hogy tíz évadig el lehet húzni ezt a jelenleg börtönkrimivé alakult túlélőshow-t? Ezzel együtt nálam még mindig:
5/3

A harmadik, egyben új kiszemelt a Six Degrees. Amikor a New York-i Greenwich Village-ben jártunk, egy utca le volt zárva, és a felirat szerint éppen ezt a sorozatot forgatja ott J.J. Abrams. Így előzetesen még nem mondanánk róla semmit. Mindenesetre adunk neki egy esélyt. (Máshogy nézi az ember a New Yorkban játszódó filmeket, ha már járt ott. Vicces. Első benyomás: New York messze nem ilyen tiszta, és sokkal több az ember az utcákon.)

Valamint jön majd januárban a 24 friss, hatodik évada, és itten van már az új South Park (első rész) is. A Daily Show és a Colbert Report után adják a Comedy Centralon. Továbbra is próbálkozom, bár egyre kedvtelenebbül a Prison Breakkel, és lemaradásaim vannak West Wing vonalon is, ami főként az 5-6. évadra abszolút 5/5.

5 komment Címkék: sorozat tévémaci

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása