friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.12. 21:14 hírbehozó

A legszerethetőbb spamek

Na jó, most kezdek besokallni a mailboxomba érkező spamektől. Először azzal bombáznak, hogy szokjon le 5 nap alatt a dohányzásról az új ingyombingyom csodaszerrel, és még ugyanebben az órában kapom a másik kéretlen e-mailt arról, hogy "8 Premium Cigars For ONLY $9.95". A kísérőszöveg meg, hogy ezekkel a minőségi szivarokkal nem dönthetek rosszul.

És akkor még nem beszéltem a két levél között érkezett vadonatúj, és nyilván világújsonság és csoda impotenciaűző tablettareklámról. Itt a reklámszöveg meg az, hogy a Viagrával ellentétben - mely "tudvalevőleg" mindössze 2-3 óráig  hat - ez az új hiperszuper bogyó akár 36 órás merevedéssel is megörvendeztethetne. Másfél napos merevedés. Az aztán a hétvégi sakkparti.

De a legjobb csak most jön. Szó szerinti idézetben: "... Tabs also have less sidebacks (you can drive or mix alcohol drinks with them)". Szóvalhogy alkoholizálhatok meg vezethetek is álló farokkal, és "kevesebb" mellékhatást is ígér a kéretlen reklámszöveg. Az persze nincs benne, hogy mégis milyen mellékhatásai vannak. De persze ez nem is érdekes, hisz a plezsör a lényeg, nem a hirtelen halál.

És hogy teljes legyen a sokkhatás, utóvégre beérkezett egy Climax Cream nevezetű termékreklám is. Hadd ne ecseteljem, milyen kísérőszöveggel. Elég legyen annyi, hogy visszatérítik az összeget, ha esetleg cserben hagyna a nagymamánál.

És akkor jön még ugye a ma slágere, a hawaii nyaralás, amiről egy klikkelés után megtudom, hogy
"This offer is not available in your area." Nem baj, az a lényeg, hogy majd' minden nap megkapom.

Spam it!


komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása