friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A Fidesztől csak tanulni érdemes

2005.05.07. 18:04 hírbehozó

A Fidesz végleg felhagyott a politikai racionalitás és a populizmus közti dülöngéléssel. Így tűnik legalábbis, azok után, hogy két képviselője vette a bátorságot és az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet előtt arra kért fel nyilvánosan egy embert, hogy adományozza a magyar egészségügynek magánhelikopterét.

A jelzett személy a gazdasági miniszter. Ugye, így már érthető?! Ezek után nyilván az összes fideszes, akinek csak van, a szegényeknek adományozza szőlőföldjét, Audiját, zsíros fizetésének minimálbéren felüli részét. (Arról is beszámolunk majd.)

Teljesen egyértelmű, hogy a Fidesznek annyi köze van Kóka János magángépéhez, mint egy normális országnak Magyarországhoz. Wintermantel úr egyébként 1998 és 2002 között az Észak-pesti Ingatlan- és Térségfejlesztési Rt. igazgatósági tagja volt. Választási plakátján pedig még ez állt: "Hiszek a szeretet és az összefogás erejében."

A másik fideszes, Dobó László 2001. júniustól a Szegedi Sportlétesítmény Beruházó és Hasznosító Kft. ügyvezetője, és cége végezte a városi sportcsarnok felújítását. Ők, ők.

komment Címkék: betiltott bejegyzések

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása