friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Tom Cruise térítései

2005.06.27. 12:31 hírbehozó

Krimibe illő fejtegetést közölt a minap a FoxNews. Az amerikai konzervatív tévécsatorna internetes honlapján arról olvashattuk, hogy vajon hová tűnt Katie Holmes 16 napra áprilisban? A kérdés persze abból a szempontból érdekesebb, hogy nem sokkal "eltűnését" követően a színésznő és Tom Cruise felfedte titkos románcát. A konzervatív hírportál persze elsősorban nem erre fokuszál, hanem a sztori lehetséges vallási vonulatára. Cruise-ról ugyanis köztudott, hogy a szcientológia egyház tagja, míg a Holmes-famíliáról a tengerentúlon ismert, hogy erős katolikus elkötelezettséggel rendelkezik.

Na most, a pletykák szerint az ultragyors eljegyzés mögött az áll, hogy Holmes kisasszony megtért Cruise hitére. A filmcsillag egy amerikai beszélgetős műsorban ki is kelt a minap a riporter ellen, amiért az felvetette, hogy talán nem kellene Cruise szcientológus úrnak lebeszélnie a betegeket a pszichiátriai kezelésről. Mint tudott, a szcientológusok ellenzik a pszichiátriai beavatkozást, így például az antidepresszánsok szedését is. Cruise nem volt rest szélsőséges hangon kioktatni a riportert arról, hogy nem ért ahhoz, amiről szó van. Nem úgy Cruise, aki azt állította, hogy ő olvasott ember, és tudja, miről szól a pszichiátria. ...meg a színészmesterség - tegyük hozzá.

A bulvársajtó meg már azt taglalja, hogy talán nem véletlen, hogy éppen Világok harca című mozija rekálmkampányának idején történtek a következők Cruise-zal: bejelenti az Oprah Show-ban, hogy szereti Holmest;  Sajtótájékoztatót tart, miután eljegyzi Holmest az Eiffel-tornyon; Kritizálja Brooke Shileds-et, amiért antidepresszánst szed; Lefröcskölik vízzel a film londoni premierjén; No meg az ominózis NBC-beszélgetés. Szóval ennyit az elmúlt egy évben összesen nem volt címlapon - így a rossz nyelvek.

1 komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása