friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A polgármester webnaplója

2005.08.25. 08:16 hírbehozó

Alig kezdett blogírásba Washington D.C. polgármestere, máris záporoznak felé a kritikai hozzászólások. A blogon ugyanis eddig mindössze két bejegyzés szerepel, és ezt igencsak nehezményezik a blogolvasók. A másik oldalról: persze, hogy a fővárosiak irogatnak elsősorban - nem éppen hízelgő megjegyzéseket a polgármester eddigi tevékenykedésével kapcsolatban.

A polgármester nehéz fába vágta a fejszéjét, amikor felcsapott bloggernek. Mindenesetre érdekes fejlődéstörténeten mehet keresztül ez a sztori. Jó esetben - verzió #1 - a hozzászólások jelentős része érdemi lesz, amire reagálni is fog a polgármester. Olyanok, mint például "price" beszólása arról, hogy már elege van abból, hogy minden reggel ötkor kezdik az építkezést az ablaka alatt. (Magyar kiadásban ugyanez.) Rosszabb esetben - verzió #2 - elhatalmasodik a politikai nyomás, és a demokrata polgármester politikai vegzálásában fog kimúlni a nevezett blog.

Érdekes kezdeményezés lenne, ha idehaza is megindítaná blogját az egyik polgármester. Az eshetőségek kábé ugyanazok lennének, bár ebben az esetben egyértelműen a második verzióra fogadnék. Ugye.

Update: Korbely kolléga helyesen rámutat, hogy Demszkynek van blogja, igaz egy éve és egy hónapja (amióta kipattant a nyaralóügye) nem írt semmit, és hozzászólni sem lehet a bejegyzésekhez. Vajon miért nem?

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása