friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Valaki szóljon Mitnyannak, hogy ciki

2005.08.31. 20:17 hírbehozó

Eljött az idő arra, hogy Mitnyan György magába nézzen. Nem elég, hogy rajtunk röhögött az egész világ, miután a polgármesteri hivatal nő dolgozóit szerette volna jótestűekre és rossztestűrekre osztani, most tovább fokozza a fokozhatatlant.

Mitnyan úr mindezek ellenére úgy látta jónak, hogy felszólítsa a Fővárosi Közgyűlést a dress-code elfogadására. Mert szegény Mitnyannak el kell tűrnie a szerinte szakadt és extrém kinézetű hivatalnokokat. Mindehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy szerintünk meg Mitnyan úr javaslata extrém, és ugyancsak szerintünk: az az öltözék, melyet az Estének adott interjúkor bírt viselni, több mint gusztustalan.

Ez a véleményünk, ezért indítványozzuk, hogy Mitnyan a jövőben kizárólag lila, fülig érő zakóban és szélesvásznú napszemüvegben jelenhessen meg a tévé előtt. Továbbá szeretnénk, ha a közgyűlés elfogadná, hogy a szexista, valamint puszta ízlésre vonatkozó beadványokat többé ne lehessen benyújtani. Senki sem szeretné ugyanis, ha Mitnyan György öltöztetné, hát még ha a lábát stírőlné. Annyi. Felhívjuk a fővárosi Fidesz figyelmét, hogy ha labdában akarnak rúgni 2006-ban, mindenképpen fontolják meg, hogy ilyen színvonalú politikusokkal kívánnak-e mutatkozni. A fővárosi nők nevében, könyörgünk érted, józan ész!
  • A férfiszépség bemutat

  • komment Címkék: betiltott bejegyzések

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása