friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Larry nem kell

2005.10.10. 16:35 hírbehozó

Nemrég láttuk a tévében Friderikuszt, amint egy műsorban a tévézésről beszélt. Már akkor is volt a hangjában valami, amiről az embernek a hattyúdal jut az eszébe. Nem mintha tudtuk volna előre, hogy Friderikusz elhagyja a Szólás szabadságát, de az biztos, hogy szokatlanul kritikus volt a közszolgálatival szemben is.

Mesélt arról, hogy új műsorban is szeretné kipróbálni magát, de ez - tette hozzá nyomban - nem jelenti azt, hogy befejezi a Szólás szabadságát. Aztán jöttek a sajtópletykák arról, hogy miért megy szabadságra Friderikusz, mikor a szezon épp hogy csak elkezdődött, és ráadásul belföldön húzza meg magát a világjáró.

Nincs tovább kertelés, az MTI infója szerint már az van terítéken a köztévénél, hogy felmondjanak-e Friderikusznak. Nem csoda ez, azt követően, hogy az önjelölt magyar Larry King a hét végén lazán beszólt Rudizolinak, aki annyira meglepődhetett ezen, hogy blogjában is elfelejtett írni róla. Nem baj. Larryt kirúgták, mert szabadon szólott, bírált, beszólt. (Beszólásszabadság...) Krizsó Szilvi kiégését legalább egy nézett műsorban követhetjük nyomon. God save Miss King.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása