friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Blogszolg: egyik után a másik

2005.11.23. 17:51 hírbehozó

Úgy látszik, felpezsgett a hazai blogszféra. Alig indult el a Blogter béta verziója, máris újabb konkurenssel fog bővülni a piac. Bréking nyúz következik. Megbízható információink szerint az egyik nagy hazai online médium szintén blogszolgáltatás fog indítani hamarosan.

Sajnos sokkal többet egyelőre nem árulhatunk el. Talán még annyit, hogy kicist más lesz, mitn a másik kettő. Annyi bizonyos, hogy meg fogja dobni a blogszolgáltatók közti versenyt. A Blogternek jól kell sartolnia (most vagy soha!), a Freeblognak valamit újítania kellene (a sablonverseny kevés lesz), a többi "ilyet én is akartam csinálni" médium meg nézheti gyomorideggel az egészet.

És persze vannak kisebb, egyelőre kétes sikerű vállalkozások, így például a hvg.hu blogpróbálkozásai vagy a teenboggerek kegyeit kereső Hotdog.

Ez a mostani infó egyébként elsősorban a bloggereknek jó hír. Főként azoknak, akik eltökéltek abban, hogy jó blogot írjanak. Úgy látszik, a kereslet már megvan az ilyen tartalmakra. És lehetőséget is látnak/látnának bennük. Mostmár legalább hárman elég komolyan veszik a dolgot.

Úgy tűnik, a három nagy szereplősre duzzadó blogszolg-piac egyelőre egy kis számú működő és valamilyen minőséget képviselő blog elhappolásáért küzd. Ideje, hogy a másik oldal is mozduljon. Ezzel be is lépett a kis magyar blogtörténelem második, fiatalfelnőttes szakaszába. Hagyjátok a mostanit, írjatok egy újat, jobbat, olyanabbat!
  • Kiszivárogtatunk

  • komment Címkék: exkluzív fícsör

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása