friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Current.tv visszhang

2005.12.16. 20:38 hírbehozó

Azon kaptuk magunkat, hogy egyre többet nézzünk a Current.tv-t. Vigyázat, mi szóltunk előre, igen, bizony, megint web 2.0 excluded loin. Al Gore tévéje az interneten ugyanúgy működik, mint kábelen: a nézők küldik be videóikat, és ebből van a műsor. Meg persze egy-két kiváló saját gyártású programból.

Az egész tökéletesen webkettes, abban az értelemben, hogy a videóstreameket címkékkel látják el, permalinket kötnek hozzájuk, feedet kérhetünk a műsorokhoz. Figyelnek a nézőre: rövid videószkeccsek pörögnek, a néző szavaz, és így kerülnek adásba a klipek. Közösségi média - ráadásul vizuális köntösben, interaktívan, és mégcsak nem is ciki. Akik még nem kattintottak el innen, azoknak közvetlen ajánlat következik.

Egyrészt itt van a Current állandó műsora, mely a Google-ban realizálódott legnépszerűbb keresőszavak után nyomoz. Legutóbb például a chav és a dogging jött elő sokszor. A londoniak maguk mondták el, hogy miről is van szó. Szintén egész jó a Nerds in Paradise, vagy a Super News. Fölöslegesen sorolnánk végig kedvenceiket. Bloggereknek persze erősen ajánlott a Current Blogger, amit mi még nem láttunk, de ez csak jót jelenthet. Közben úgy néz ki, Amaya leszokik a cigiről, úgyhogy heló. 

Ja, bocs, elindult az Echo Tv is. lol

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása