friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Mondd és cselekedd

2006.01.08. 15:38 hírbehozó

Kezd kicsit személyeskedésbe átcsapni. Apánk, mr.a blogjában a mr.a-közeli "A senki" ezzel a bejegyzéssel tudatta velünk, hogy nem tud komoly magyarázatot találni arra a kérdésre, hogy miért mentek át a Blogterhez korábban freeblogos bloggerek.

Az alpáriság nem lehet elég kifizetődő, ugyanis a sziget.hu/freeblog elkezdett egy-két jó ötlet mentén újragondolni szolgáltatását. (Már megérte, hogy elindult a Blogter.) Az egyik a drag'n'drop jellegű blogstruktúra. Szóval az apróbb elemekre bontott oldalon a dobozokat egyszerűen megragadjuk és oda dobjuk, ahova csak szeretnénk.

Persze továbbra sincs új a magyar webkettő ege alatt. Ha ide klikkelünk, megértjük, miért. Közben késlekedik a Blogter is. Úgy volt, hogy még 2005-ben megcsinálják első nagy bérmunkájukat, a NOL blogszolgáltatását. De még mindig semmi. Aztán késlekedésben van az origó blogszolgáltatása is, mint ahogy Sztahanov is azt ígérte, hogy blogszolgáltatásának béta verzióját még 2005-ben bemutatja. A többiek pedig még mindig inkább a "több cikk, nagyobb bevétel" modelljét nézegetik, hátha mégis az a mágikus formula.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása