friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Iwiw karbantartás

2006.01.23. 18:30 hírbehozó

Egyelőre konkrétumokat nem tudunk, csak annyit, hogy nem működik az iwiw. Egyik viccelődős kedvű ismerős szerint hackelhették. Azt hiszi jó vicc, pedig nem az. A szájton az olvasható, hogy "Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!" Az emúlt hetekben írt iwiw-es anyagokban már kitértünk arra, hogy egyre és egyre lassabb a cucc, ami lassan már az ismerőseink ismerőseinek az ismerőseinek a megtalálását teszik élvezhetetlenné. Pedig ez ugye itt a lényeg.

[update 20:59] Időközben felállt az iwiw, de sajnos semmiféle tájékoztatást nem kaptunk arról, hogy minek volt köszönhető a leállás. Érzékelhető változtatásba nem botlottunk, úgyhogy ha valaki tud valamit, ne felejtse el világgá kürtölni.

[update jan. 24.] Igen, tehát üzenet a Gépházból: "Értelmetlen és félrevezető levelek (hoax) jelentek meg az iWiW-en január 22-én és ezek meggondolatlan tömeges továbbítása vezetett a levelezés összeomlásához, ezért január 23-án az iWiW-et karbantartási feladatok miatt be kellett zárnunk, valamint a levelek több címzetthez való eljuttatását ideiglenesen le kellett állítanunk."

komment Címkék: betiltott bejegyzések

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása