friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Sosem volt szakosztály megszűnése

2006.01.26. 20:59 hírbehozó

Sajnos felülírta a mosóporos sztori folytatását egy örömteli hír. Pollner kürtölte világgá, de nem tudjuk megállni, hogy mi ne foglaljuk betűkbe: végre, nagy nehezen, de mégis, megszűnt a MÚOSZ online szakosztálya. (Vagy hogy a MÚOSZ honlapjának kegyetlenül önégető szóhasználatát idézzük: game over.)

Mi sem lehet örömtelibb, mint a MÚOSZ (de hívjuk inkább csak így: "A mozgalom") vadhajtásának lenyírbálása. Mi az hogy "online szakosztály"? Számítógépesek, rendszergazdák? - kérdezte az egyszeri mozgalmi tag.

A Mozgalom soha nem volt, és ahogy kinéz, soha nem is lesz alkalmas szervezet arra, hogy a 21. századból bármit is megértsen. Az idős, joviális urak és lelkes követőik klubja soha nem fogja elfogadni és aláírni a tényt, hogy létezik olyan, hogy online újságírás. Merthogy a szervezet nem is erről szól, hanem sokkal inkább egy régi álom ébren tartásáról.

Amikor jó volt, amikor megbecsült volt, amikor intelligens volt az olvasó, és amikor tejelt az állam. A Mozgalom "online szakosztálya" a maga ötlettelenségébe, helytelenségébe és hozzánemértésébe halt bele. Béke poraira.

komment Címkék: betiltott bejegyzések

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása