friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




"Tessék várni, rögtön kapcsolom"

2006.02.06. 18:22 hírbehozó

A hét végén jelentkezett először a probléma, s azóta minden egyes nap. A lényeg, hogy nincs netkapcsolat, és a Chello a modem regisztrációjának megerősítését kéri. A hiba kiküszöbölhető úgy, hogy a modemet fél percig kikapcsoljuk, majd újraindítjuk a gépet, na de azért.

Fel is hívtuk a 1221-et, hogy tanácsot kérjük, de legalábbis ötletet arra, hogy mi lehet a hiba. Első próbálkozásunkkor hamar feladtuk: öt perc hívásváarkoztatás után se jelentkezett az "internetes kolléga", úgyhogy letettük a telefont. Egyébként a hívás elején tájékoztatnak, hogy "minőségbiztosítási okokból" rögzítik a beszélgetést.

A rögzítés lehet, hogy megtörténik, de a "minőségbiztosítás" biztosan nem. Ugyanis még egyszer próbálkoztunk, hátha ma dolgozik valaki a Chellónál. Tíz percen keresztül várakoztattak minket, ez idő alatt kismillió recsegő-ropogó-szakadozó Vivaldi dallamot hallgattunk végig, de semmi. Ilyenkor van az emberben az az érzés, hogy bemegy és ráborítja a chellósokra az asztalt, és persze elpostázza a hívásvárakoztatás miatt keletkezett anyagi kár összegéről kitöltött csekket. (De szép ez a nyelv...) Buheravállalat.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása