friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Jönnek az első blogmobilok

2006.02.28. 21:27 hírbehozó

Szóval a Sony-Ericsson kijön az első kifejezetten bloggereknek szánt mobiljával. Hogy az meg milyen? Nyugi, csak ugratnak minket az Ericssonnál.
Pontosabban azért megvan a mézes madzag is a történetben. Azért hívhatják egyáltalán bloggertelefonoknak ezeket a készülékeket, mert állítólag a képkészítés és a postolás közt valami frenetikusan gördülékeny lesz az átmenet.

Vagyis elvileg ezekkel a telefonokkal moblogot kiválóan lehet majd készíteni. (Tényleg, sesék hogy csinálják? Laptoppal? PDA-vel? Gyorspostával?) A fent említett "fotózok és kiteszem a blogomra" folyamatot klassz Java-alkalmazások fogják segíteni egyébként. Persze, hogy méginkább lehűtsük a magyar bloggerek esetlegesen felpislákoló érdeklődését, a hírek szerint a bloggertelefonok elsősorban a Google Blogger-szolgáltatására lesznek optimalizálva, úgyhogy aki más blogszolgáltatónál van, az maradjon csak a hagyományos módszer(ek)nél.

Egyébként nagyon hiányoljuk ezekből az előzetes híradásokból a normál, vagyis szöveges blogolás megkönnyítéséről szóló bekezdéseket. (Hogyan írjunk gyorsan szöveget mobilon?) Mert nem mindenki hisz abban, hogy az egyhárommegapixeles, fényre nem nagyon érzékeny "képeket" érdemes blogokban nagy nyilvánosság elé tárni. Jó, azért lazán kipróbálnánk mégis.

komment Címkék: dizájnia/ketyerék

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása