friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Megújult a Netvibes [update1]

2006.04.07. 18:51 hírbehozó

Ezekben a percekben újult meg a Netvibes. Akik belépnek netvibesos oldalukra, azok már láthatják a változást: füleket hozhatunk létre. Na végre. A mi Netvibes-oldalunk ugyanis már lassan kezdett olyan hosszú lenni, hogy nem volt az a kétéves garanciával megdobott scrollos egér, ami bírta volna a terhelést. Nem mellesleg, aki túl sok feedboxot tesz egy oldalra, az előbb-utóbb szembesülhet azzal, hogy nagyon hosszú ideig töltődnek be a hírek.

Na, de most ennek valószínűleg vége. A fülekhez helyes kis ikonokat rendelhetünk, mint az a képen is látszik. És ha akarunk, neten fellelhető ikonokat is implementálhatunk, mégpedig úgy, hogy megadjuk az ikon vagy más kép URL-jét. Persze az új fülek létrehozása is egyszerű, ajaxos megoldással történik.

Mostantól azt is beállíthatjuk, hogy egy olyalon hány oszlopot akarunk látni. A max a négy, de az éppen elég is lesz. Az egész nagyon szép, nagyon hasznos és egyébként is. A Netvibes mégiscsak a legjobb webkettes hírgyűjtő szájt.

[update1] Most látjuk csak, hogy a Netvibes hivatalos blogján szépen csokorba szedték, hogy a mostani frissítéssel mivel lesz jobb nekünk, felhasználóknak. Gyorsabb rss-betöltést, rss tooltip, feedfelismerő support. Klassz.

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása