friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Egy elejtett mondat - sok fontos következménnyel

2006.04.12. 20:28 hírbehozó

Na igen, végre kiderült az, amit már mindenki sejtett. Pontosabban Niall Kennedy, aki korábban a Technoratinak dolgozott, de most a Microsoftnál osztja az észt, na szóval az ő blogjában lehet olvasni, hogy az Internet Explorer 7-ben a Live.com lesz alapból beállítva kezdőlapnak.

Van egy ennél érdekesebb, mármint fontosabb megállapítása is, miszerint ez lesz az első alkalom, hogy netezők százmilliói először találkoznak majd azzal a fogalommal, hogy "feed", meg "rss". Ez tehát kiemelten fontos hír azoknak, akik eddig fanyalogtak, kritizálták a feedek létjogosultságát, illetve az rss-biznisz nyilván a mostaninál sokkal nagyobb üzlet lesz.

Azt se felejtsük el, hogy ha valóban a Live.com lesz a nyitóoldal, akkor emberek százmillió fognak megismerkedni a webkettővel, sőt, nyilván jelentős részük használni is fogja azt. Hiszen a Live.com ízig-vérig webkettes szájt, nem csak azért mert perszonalizálható.

(Persze azért az is kérdés lesz, hogy mi lesz a jelenlegi kezdőlappal, az MSN.com-mal, ami azért elég szép bevételeket termel a Microsoftnak. Sőt, az is kérdéses, hogy a Live.com interfészt lefordítják-e más nyelvekre - mint a Google.)

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása