friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Hálózatépít a del.icio.us

2006.04.28. 22:58 hírbehozó

Szépen csöndben elsiklottunk felette: a del.icio.us új funkcióval bővült. Igen, bizony némileg rezonál a social networkingre, de azért persze csak a maga módján. Szóval a Your network ("a te kapcsolatrendszered") azt tudja, hogy összegyűjthetjük kedvenc júzereinket, és egy oldalon nézegethetjük az általuk ajánlott linkeket.

Mindjárt ki is próbáltuk: a del.icio.ustől megszokott "simply the best" megoldással van dolgunk. Bányászunk a linkek közt, és ha egy júzer linkajánlatai megtetszenek, a nevére kattintunk, és hopp, máris a netvörkünkbe emeltük az ember linkjeit. Az egész nagyon praktikus, és teljesen kézenfekvő, hogy kellett egy ilyen. Természetesen rss-feedet is generálhatunk hozzá. Talán ideje lenne, ha a Yahoo kezdene valamit ezzel a helyes kis felvásárolt webkettesével. Annyira flottul működik, még akkor is, ha messze nem a legnépszerűbb ezekben a vérzivataros, májszpészes időkben.

Ja, és valaki megmondhatná, hogy mi történt a del.icio.us-szel, hogy így április végére nekilódult. Biztos lemaradtunk valamiről. Nem baj, hadd csapjunk a homlokunkra.

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása