friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Kémfotók a Google linkgyűjtőjéről

2006.05.12. 10:58 hírbehozó

A szerdai Google Day után csak egyetlen titok maradt: pontosan hogyan fog kinézni a Google Notebook? Nem, nem valami laptopokra méretezett webes alkalmazásról van szó. Sokkal inkább egy virtuális jegyzetfüzetről, még pontosabban a del.icio.us nyúlásáról.

Miközben a Google keresőjét használjuk, elmentegethetjük "jegyzeteinket", vagyis linkjeinket egy saját mappába, amit aztán megoszthatunk másokkal. És hát pontosan ez a logikája a del.icio.us működésének is.

Mi, mint aktív del.icio.us-felhasználók és -hívek, természetesen kétkedéssel fogadjuk a Google Notebookot, tudván, hogy a Google sokkal népszerűbbé teheti a linkmegosztást, mint a del.icio.us. Hiába vásárolta fel utóbbit a Yahoo, egyelőre altatják a szolgáltatást. Pedig már mindenki nagyon izgatottan várja, hogy hogyan fogják egyre jobban összegyúrni a Flickrrel.

Ha minden igaz, csak jövő héten lesz nyilvános a Google Notebook, de néhány teaser kép már felkerült valahogy a netre. Itten laknak. Egyébként a Google egyik munkatársa tette fel őket, nyilván főnökei tudta nélkül, élete kockáztatásával.

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása