friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A rendőrségi blog nem contradictio in adiecto

2006.05.20. 12:10 hírbehozó

Amíg idehaza a BM ügyetlenkedik iwiw-ügyben (jajj, mi lesz, ha kiderül, hogy Lamperth Móni nem ismeri az egyik beosztottját), addig a Föld túlsó oldalán a világ egyik leghíresebb és - legalábbis az USA-ban - a legnagyobb rendőrsége, az LAPD beleveti magát a blogoszférába. Igen, bizony ezentúl blogon is kommunikálnak a néppel a Los Angeles-i rendőrök.

The point is to build public trust by improving communication — to create an on-line give-and-take, even when the taking smarts. "We want to hear feedback," said Lt. Paul Vernon, who is helping to oversee LAPDblog.org. "We welcome them, however serious or tongue-in-cheek they are."

Nem meglepő, hogy a visszajelzések inkább pozitívak. (Azért nem is olyan picit elkeserítő, hogy jelenleg nem elérhető az oldal.) Hogy miről szól egy vérbeli, hivatalos, jelvényes rendőrségi blog? Normál üzemmódban lehet kommentálni, és lehet olyan hírekkel is foglalkozni a blogon, amik egy hivatalos LAPD-oldalon nem biztos hogy megjelennének. Vessük össze a magyar megfelelővel és vonjunk le messzemenő következtetéseket.

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása