friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Az arábiai McDonald's-Google barátkozás

2006.06.13. 16:59 hírbehozó

Mi mással kezdődhetne egy kellemes délután, mint a Kuwait Times olvasgatásával. Egyik hírük szerint közel-keleti csúcshonlapot indított a McDonald's. Az oldal, amellett, hogy a focivébét lovagolja meg természetesen, játékra, kapcsolódásra bíztatja azokat a közel-keletieket, akik szeretnének megmártózni egy csepp amerikai kultúrában.

Nem is annyira egy csepp, hiszen a promóoldalt böngészgetve mindjárt találkozhatunk az amerikai kultúra több szimbólumával is: Apple iPod Nanót lehet nyerni valami játékon, és a Google keresőoldalát is reklámozzák.

Utóbbinak nyilván köze lehet ahhoz, amit a Kuwait Times ír, tudniillik, hogy most ingyenes mekdonáldszos Google-interfészen böngészheti a netet a közel-keletiek. A letöltéshez meg kell adnunk egy csomó személyes adatot, még azt is, hogy hogyan tudnak kapcsolatba lépni velünk. Na, de már csorog is le a McDonald's Arabia Browser...

Az installálást követően megjelent az asztalon egy helyes kis mekdonáldsz ikon, el is indítottuk a böngészőt, de valamiért egyetlen funkció sem működött rajta. Úgy tűnik, nem fogjuk megtudni, mit jelent a Google+McDonald's joint relationship a Közel-Keleten. Minden globalizálás nehezen kezdődik.


komment Címkék: dizájnia/ketyerék

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása