friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A nagy Zune-svindli

2006.09.03. 20:33 hírbehozó

Egyszerre lélegeztek fel a macfórumozók/bloggerek, mikor kiderült, hogy a Microsoft Zune-projektje nem más, mint egy közepes méretű parasztvakítás. A forradalminak kikiáltott médialejátszó valójában nem más, mint a Toshiba GigaBeat.

A Microsoft valószínűleg beleteszi a saját szoftverét, és hatalmas kampánnyal próbálja majd elhitetni a fogyasztókkal, hogy a világ megváltásának jött el az ideje.

Az ügy annál érdekesebb, mert a Toshiba GigaBeat kifejezetten bukásnak számított, s úgy látszik most egy ügyes marketinghúzással megpróbálnak mégis sikerterméket varázsolni belőle. A GigaBeat egyébként 299 dollár, és a Zune-t is ennyire lőtték be, amiből az következik, hogy a kettő médialejátszó tényleg egy és ugyanaz. Fogalmunk sincs, hogy hogyan lehet ugyanannyi pénzért wifit és voipot is beletenni. Merthogy ezzel hitegetik a népet. Lelkük rajta.

Az egész gagyi részét erősíti, hogy a Microsoft egyszerűen nem hajlandó megvenni a zune.com-ot, amit még 1998-ban jegyzett be egy akárki. Pedig a Zune hájpolása már javában tart. Na ez valóban lufifújás.

1 komment Címkék: microsoft ipod dizájnia/ketyerék zune

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása